Vergaderoplossingen

De beste mogelijk oplossingen voor vergaderen – ook op afstand.

Samenwerken doen we tegenwoordig niet meer alleen op kantoor. Ook op afstand – vanaf waar ook ter wereld – willen we met elkaar in contact zijn. Dat vraagt om veilige en kwalitatieve vergadermogelijkheden. FRIQS adviseert jouw kantoor over een passende vergaderoplossing en kan die ook voor je aanschaffen, realiseren en beheren. Of het nu gaat om een fysieke vergaderruimte inrichten of je medewerkers uitrusten met vergadertools, FRIQS maakt vergaderen nog effectiever.

Welke vergaderoplossing past bij jou?

Er bestaan veel mogelijke tools om met elkaar te vergaderen. Denk aan Teams, Google Meet en Webex. Hoe weet je welke jij moet kiezen? Een goede keuze maken is heel belangrijk, want een kwalitatieve vergadertool maakt een prettige en doelgerichte vergadering mogelijk.

Bedrijven schakelen ons in voor de juiste vergaderoplossing voor hun bedrijf. Op basis van onze ruim 20 jaar ervaring in ICT-totaaloplossingen en werkplekinrichting kunnen wij jou adviseren over een passende optie voor je medewerkers. Zowel voor fysiek als digitaal vergaderen.

ClickShare

Er komen steeds meer innovatieve tools die samenwerken op afstand nog eenvoudiger maken. Zo bieden wij ook mogelijkheden voor ClickShare, waarmee je draadloos kunt vergaderen en presenteren vanaf elk device. Dat maakt nog veel meer dan je scherm delen alleen mogelijk, ongeacht of je werkt op je laptop, een MacBook, een telefoon of een tablet.

ClickShare koppelt de ruimte waar je bent aan je mobiele telefoon of een ander device. Ook kun je de ruimte aan jezelf koppelen, bijvoorbeeld als je ergens anders gaat presenteren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ClickShare voor jouw bedrijf? We adviseren je hier graag over.

Faciliteiten voor digitaal én fysiek vergaderen

Digitale oplossingen mogen dan in opkomst zijn, soms zijn fysieke vergaderingen in een vergaderruimte ook nog steeds erg prettig. FRIQS biedt totaaloplossingen voor jouw werkplek en zorgt ervoor dat jij – waar dan ook – zorgeloos kunt werken en ondernemen. We kunnen je dus ook ontzorgen bij de faciliteiten voor je vergaderruimte op kantoor. Van apparatuur tot ergonomische meubels. Van Microsoft 365 tot beveiliging van de computers.

We geven je advies, bieden je de juiste producten en komen ze graag bij je installeren. Zo kunnen jouw medewerkers thuis én op kantoor vergaderen op een plek die van alle vergadergemakken is voorzien. Dat draagt bij aan een fijne werkomgeving en productiviteit.

 

FRIQS: de totaaloplossing voor jouw werkplek

FRIQS is meer dan alleen een leverancier van apparatuur. Wij staan voor deskundig advies over de beste oplossing. We doorgronden wat jouw kantoor en medewerkers nodig hebben om hun werk goed te doen. Met kritische vragen komen we tot een goed maatwerkplan, maar dan voor de prijs van confectie.

Dat doen we vanuit ruim 20 jaar ervaring en met een breed netwerk van specialisten om ons heen. Aan ons heb je één aanspreekpunt dat jou op elk mogelijk vlak ontzorgt rondom jouw ICT-oplossingen.

Zo zijn wij er voor advies over en de installatie of inrichting en/of verhuizing van:

 • Vergaderoplossingen;
 • ClickShare;
 • Webcams;
 • Monitoren;
 • Trolleys;
 • Fysieke vergaderruimtes;
 • Webcams voor thuiswerkers;
 • Teams voor thuiswerken.

Waarom FRIQS?

Altijd een maatwerkoplossing voor jou
Levering en onderhoud van alle hardware en cloudoplossingen
Totale ontzorging bij jouw werkplek- en ICT-vraagstukken
Voor werkplekken op kantoor én thuis

  Oog voor duurzaamheid en kwaliteit
  Ruim 20 jaar kennis en ervaring
  Groot netwerk, één aanspreekpunt
  Afspraak = afspraak

   Wij ontzorgen je bij jouw vergaderoplossing

   Wil je jouw bedrijf voorzien van passende vergaderoplossingen? Of wil je juist een fysieke vergaderruimte inrichten? Wat je vraag ook is, wij ontzorgen je met een oplossing op maat.

   Maar voordat het zover is, zullen we eerst kennismaken? We denken graag mee hoe we jou kunnen helpen. Neem contact met ons op voor een eerste gesprek.