Netwerkapparatuur

Altijd veilig en goed verbonden – thuis én op kantoor.

Productief werken, zowel op kantoor als thuis, vraagt om een goede werkplek. Niet alleen om een werkende PC en een lekker zittende bureaustoel, maar ook om een uitstekend netwerk waar je op kunt vertrouwen. Inclusief toegang tot de server, een goede firewall en een wifiverbinding die niet hapert bij de eerste de beste digitale vergadering. FRIQS biedt een totaaloplossing voor je netwerkapparatuur. Zodat jouw medewerkers altijd goed en veilig verbonden zijn. Ook bij thuiswerken.

FRIQS werkt aan jouw netwerk

Wij werken al ruim 20 jaar aan goede werkplekken inclusief de juiste ICT-voorzieningen en audiovisuele oplossingen. Afgestemd op jouw wensen en behoeften. Nu en in de toekomst. We denken graag mee over de juiste netwerkapparatuur voor bij jou op kantoor of bij je medewerkers thuis. Zodat jij zeker weet dat je medewerkers altijd goed verbonden zijn en dat het met de continuïteit van de werkzaamheden goed zit.

Wij ontzorgen je volledig – van de aanschaf tot implementatie, beheer en onderhoud. Daardoor houd jij je handen vrij voor waar jij goed in bent: werken en ondernemen. Mét het vertrouwen dat de apparaten en het netwerk waar je mee werkt, ook voor je werken.

 

Een veilig en kwalitatief netwerk

Waarom jouw netwerkapparatuur aan ons uitbesteden? Omdat wij kennis hebben van het totaalpakket. Van (virtuele) servers tot patchkasten. Van de stroomvoorziening tot een NAS. Wij kennen alle opties, stellen de juiste kritische vragen en kunnen op die manier zorgen voor een totaaloplossing die past én werkt.

Jij weet zeker dat het gewoon goed gebeurt. En je kunt ervan op aan dat jouw netwerk uitstekend beveiligd is, dat er een back-up geregeld is en dat je continuïteit daardoor gewaarborgd is. Ook als er onverhoopt iets mocht gebeuren, zoals een aanval van ransomware.

Welke diensten bieden wij voor netwerkapparatuur?

Wij voorzien je graag van de juiste ICT-middelen waarmee jouw medewerkers dicht bij elkaar én op afstand met elkaar kunnen werken. Daarvoor adviseren we je over de juiste middelen en realiseren we graag een prettige werkomgeving voor jouw bedrijf. Zowel op kantoor als bij je medewerkers thuis.

Op kantoor

Bij jou op kantoor kunnen we (virtuele) servers implementeren, beheren, onderhouden en vervangen. Met diensten als SharePoint en Microsoft 365 kunnen meerdere gebruikers binnen één cloudoplossing werken. Ook op afstand. Daardoor hoeven je medewerkers niet op kantoor te zijn om toch bij alle bestanden en programma’s te kunnen.

Daarnaast kunnen we een firewall voor je creëren, die ongeoorloofde toegang tot je netwerk voorkomt. Ook kunnen we een switch realiseren: een apparaat dat alle netwerkcomponenten (zoals printers en laptops) met elkaar verbindt en daarin een deling maakt. Verder verzorgen wij ook een lokale back-up (NAS) of een back-up via de cloud. Als er dan iets gebeurt, kun je gegevens eenvoudiger terugzetten. Daarnaast kunnen we:

 • Een wifi-netwerk implementeren, beheren, onderhouden en vervangen;
 • Een patchkast installeren, beheren, onderhouden of vervangen;
 • Uninterruptible Power Supply verzorgen, zodat apparaten ook draaien als de stroom uitvalt;
 • Bekabeling en stroomvoorziening verzorgen of vervangen.

Bij medewerkers thuis

Daarnaast kunnen we voor je medewerkers een goed en veilig werkend thuisnetwerk realiseren. Hiervoor is het belangrijk dat je medewerkers over passende netwerkapparatuur en een stabiele verbinding beschikken. Je medewerkers kunnen dan ook thuis van programma’s gebruikmaken en bij alle benodigde bestanden en tools komen.

Hiervoor verzorgen we graag een modem, switches, bekabeling en/of stroomvoorziening. Ook denken we graag mee over vergaderoplossingen, waarmee jouw medewerkers vanaf afstand met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Waarom FRIQS?

Duurzame en kwalitatieve oplossing op maat
Levering en onderhoud van alle hardware en cloudoplossingen
Totale ontzorging bij jouw werkplek- en ICT-vraagstukken
Voor al je vragen: van wifi tot back-ups en firewalls

  Kritisch meedenken voor persoonlijk advies
  Ruim 20 jaar kennis en ervaring
  Groot netwerk, één aanspreekpunt
  Afspraak = afspraak

  Waar ben jij naar op zoek voor je netwerkapparatuur?

  Wil je een compleet bedrijfsnetwerk aanleggen? Wil je een deel van je netwerk laten vervangen? Of ben je op zoek naar passende netwerkapparatuur voor jouw bedrijf? Wij denken graag mee over een werkende, kwalitatieve en duurzame oplossing voor jou.

  Laten we kennismaken om samen vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden.