IP-telefonie (VoIP): zakelijk bellen via internet

Telefoneren op kantoor? IP-telefonie maakt veel meer mogelijk.

Bellen vanaf waar je maar wilt via je internetverbinding, vanaf elk mogelijk device? Dat is zo geregeld. Via IP-telefonie kun je bellen vanaf elke mogelijke plek, als er maar een goede internetverbinding is. Thuis telefoontjes opnemen voor het werk is geen enkel probleem meer. FRIQS helpt je om IP-telefonie te installeren bij jou op kantoor en bij medewerkers thuis. Een professionele en eenvoudige oplossing die werken op afstand nóg eenvoudiger maakt!

Laat IP-telefonie werken voor jouw kantoor

Met IP-telefonie kun je bellen en gebeld worden vanaf elke plek met een goede internetverbinding. Gewoon via de cloud. Met een vaste IP-telefoon, maar ook met je eigen mobiele telefoon of zelfs via je laptop. Een kostenbesparende oplossing, want je hoeft daardoor niet meer heel veel vaste telefoons aan te schaffen. Daarnaast is het echt een oplossing van nu: je medewerkers zijn niet meer aan één locatie gebonden.

Daardoor kun je bijvoorbeeld telefoontjes naar een nummer op de zaak ook buiten kantoor opnemen. Dat maakt telefoneren eenvoudiger en sneller. Een goede optie voor veel MKB-bedrijven waar dagelijks telefoontjes worden gepleegd met klanten of leveranciers! Wil jij ook profiteren van de voordelen van IP-telefonie? Wij realiseren dit graag voor je.

Wij maken internetbellen voor jouw kantoor mogelijk

Er zijn vele toepassingen voor IP-telefonie mogelijk. Belangrijk is wel dat je een goede internetverbinding hebt en dat je netwerk goed is ingericht. Daarmee maak je IP-telefonie veilig en zorg je ervoor dat alles goed functioneert. Laat dát maar aan ons over.

Wij leggen graag de juiste netwerkapparatuur voor je aan, verzorgen een passende oplossing voor IP-telefonie en zorgen ervoor dat het system goed beveiligd is en uitstekend functioneert. Juist voor een totaalplan voor jouw ICT-voorzieningen en werkplek zit je bij FRIQS goed.

FRIQS: jarenlang ervaring in ICT-totaaloplossingen

FRIQS voorziet dagelijks MKB-bedrijven van een totaaloplossing voor kantoor- en ICT-voorzieningen die past én die werkt. We begrijpen dat jij wilt dat het gewoon goed gebeurt en regelen graag het totaalpakket aan ICT-voorzieningen en andere kantoorvoorzieningen voor jou. Zo houd jij tijd over om te ondernemen, terwijl je zeker weet dat jouw kantoor over passende ICT-oplossingen beschikt.

Wij werken met een ervaren team en een groot netwerk van specialisten aan kwalitatieve, schaalbare en duurzame ICT-totaaloplossingen. Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening profiteer jij van veel specifieke kennis en ervaring. Daarbij bieden we altijd maatwerk, maar wel tegen de prijs van confectie. We doorgronden eerst wat je bedrijf nodig heeft, zodat we daarna een passende oplossing kunnen realiseren.

Naast IP-telefonie kunnen we je ook ontzorgen bij alles rondom jouw werkplekken en IT-totaalpakket. Denk bijvoorbeeld aan netwerkapparatuur, beveiliging, Microsoft 365 en SharePoint. We zijn zeker niet alleen een leverancier. Nee, we adviseren je, denken kritisch mee en kunnen ook alle systemen voor jou implementeren en beheren. Wij zijn pas tevreden als alles werkt en als jouw medewerkers direct aan de slag kunnen.

Waarom FRIQS?

Een oplossing op maat voor jouw IP-telefonie
Levering en onderhoud van alle hardware en cloudoplossingen
Kritisch meedenken over de beste opties voor jou
Totale ontzorging voor je werkplek en ICT-infrastructuur

  Oog voor een duurzame en kwalitatieve oplossing
  Ruim 20 jaar kennis en ervaring
  Groot netwerk, één aanspreekpunt
  Afspraak = afspraak

   Telefoneren op kantoor eenvoudiger maken?

   Wil jij telefoneren op kantoor slimmer, efficiënter en eenvoudiger maken? Wij installeren IP-telefonie voor jouw medewerkers – op kantoor én bij je medewerkers thuis. We denken mee over een passende manier om dit bij jou op kantoor te realiseren.

   Maar zullen we, voordat we losbarsten met ideeën, eerst vrijblijvend kennismaken? Bel of mail ons voor een eerste contact.