Microsoft 365 en SharePoint voor jouw kantoor

Samenwerken vanaf elke mogelijke locatie? FRIQS biedt de juiste tools.

Werken vanuit huis of op een externe locatie is de normaalste zaak van de wereld. Met één enkele klik zijn we al met elkaar verbonden. Dat vraagt om de juiste middelen om dit te faciliteren. Dankzij Microsoft 365 en SharePoint kunnen jouw medewerkers overal inloggen waar internet is én met elkaar samenwerken vanaf afstand. Met onze ruime ervaring in ICT-faciliteiten kunnen wij je hierover adviseren en zorgen voor een uitstekend werkend systeem.

Waarom Microsoft 365/SharePoint?

Omdat je met het complete Microsoft 365-pakket inclusief SharePoint altijd met elkaar in contact kunt zijn. Ook als je niet op locatie werkt. Je kunt met elkaar bellen en vergaderingen hosten, samen aan documenten werken vanaf je eigen locatie en alle documenten opslaan in de cloud. En dat allemaal op een simpele, veilige en snelle manier.

Wij hebben Microsoft 365 en SharePoint al bij veel bedrijven mogen implementeren. Zij kiezen het programma specifiek omdat het een kosteneffectieve oplossing is. Het zorgt voor meer productiviteit, minder IT-kosten en een uitstekende beveiliging tegen bijvoorbeeld cyberaanvallen. Ook je klantgegevens zijn zo beter beveiligd.

Kortom: het is dé simpele, veilige en snelle manier om samen te werken. Op kantoor, maar ook op afstand van elkaar.

 

Wij realiseren jouw Microsoft 365-oplossing op maat

Elk bedrijf is anders. Ook heeft elk bedrijf weer zijn eigen behoeften qua programma’s, mogelijkheden en beveiliging. Daarom vinden wij het belangrijk om jou advies op maat te geven rondom een passende oplossing voor Microsoft 365 en SharePoint.

Het is onze uitdaging om voor jou de perfecte werkplek te realiseren. Een werkplek waar je – op kantoor, thuis of waar dan ook – zorgeloos kunt werken en over de juiste voorzieningen beschikt. Inclusief onder andere vergaderoplossingen, beveiliging en de juiste netwerkapparatuur. Om dit voor elkaar te krijgen, achterhalen we samen met jou wat je bedrijf nodig heeft en wat er speelt. Nu en in de toekomst.

Vandaaruit werken we toe naar een oplossing die perfect bij jou past. Daar adviseren we je niet alleen over. We kunnen deze oplossing aanbieden en voor je installeren en onderhouden. Zo heb jij er geen omkijken naar en weet je op elk moment zeker dat jouw systemen goed werkend zijn.

 

Welke programma’s kunnen wij voor je installeren?

We hebben ruim 20 jaar ervaring met ICT-oplossingen realiseren voor MKB-bedrijven. Ook op het gebied van Microsoft 365 en SharePoint. Wij kunnen je met onze specifieke kennis en ervaring dan ook goed adviseren over een passende ICT-oplossing waarmee jouw medewerkers eenvoudig in verbinding zijn en blijven met wie dan ook ter wereld. Hiervoor maken we een plan op maat met aandacht voor de gebruiker. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing volledig op jouw behoeften en bedrijf is afgestemd.

We kunnen bijvoorbeeld de volgende tools voor je verzorgen en installeren, zowel op kantoor als voor thuiswerkende medewerkers:

 • Exchange Online (alleen op kantoor)
 • Word
 • Excel
 • Outlook
 • PowerPoint
 • Visio
 • Project
 • One Note
 • OneDrive
 • Teams (of een andere vergaderoplossing)
 • TOPdesk

Waarom FRIQS?

De totaaloplossing voor jouw werkplek
Levering en onderhoud van alle hardware en cloudoplossingen
Totale ontzorging rondom jouw ICT-voorzieningen
Voor werken op kantoor én vanuit huis

  Advies over een duurzame en schaalbare oplossing
  Ruim 20 jaar kennis en ervaring (ook met Microsoft 365)
  Groot netwerk, één aanspreekpunt
  Afspraak = afspraak

   Hoe kunnen we jou helpen?

   Wil je dat jouw medewerkers vanaf waar ook ter wereld efficiënt en veilig kunnen samenwerken? Zorg dan voor een passend totaalpakket. Wij ontzorgen jou hier graag bij met een oplossing op maat. 

   Ben je benieuwd hoe deze software voor jou zou kunnen werken? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.