Ergonomische werkplek
thuis én op kantoor

Van aanschaf tot verhuizing tot werkplekbeheer – FRIQS werkt voor jou.

Productief werken – thuis en op kantoor – vraagt om een goede werkplek die van alle gemakken is voorzien. Een ergonomische werkplek natuurlijk, maar ook een werkplek die beschikt over de juiste ICT-voorzieningen. Van een passend bureau tot een geschikte PC of laptop. En van monitor tot vergaderoplossingen. Wij ontzorgen je graag op het gebied van werkplekken en zorgen voor een ergonomische werkplek die perfect past bij de werkzaamheden. Op kantoor én thuis.

FRIQS werkt aan jouw netwerk

Wij werken al ruim 20 jaar aan goede werkplekken inclusief de juiste ICT-voorzieningen en audiovisuele oplossingen. Afgestemd op jouw wensen en behoeften. Nu en in de toekomst. We denken graag mee over de juiste netwerkapparatuur voor bij jou op kantoor of bij je medewerkers thuis. Zodat jij zeker weet dat je medewerkers altijd goed verbonden zijn en dat het met de continuïteit van de werkzaamheden goed zit.

Wij ontzorgen je volledig – van de aanschaf tot implementatie, beheer en onderhoud. Daardoor houd jij je handen vrij voor waar jij goed in bent: werken en ondernemen. Mét het vertrouwen dat de apparaten en het netwerk waar je mee werkt, ook voor je werken.

 

Een veilig en kwalitatief netwerk

Waarom jouw netwerkapparatuur aan ons uitbesteden? Omdat wij kennis hebben van het totaalpakket. Van (virtuele) servers tot patchkasten. Van de stroomvoorziening tot een NAS. Wij kennen alle opties, stellen de juiste kritische vragen en kunnen op die manier zorgen voor een totaaloplossing die past én werkt.

Jij weet zeker dat het gewoon goed gebeurt. En je kunt ervan op aan dat jouw netwerk uitstekend beveiligd is, dat er een back-up geregeld is en dat je continuïteit daardoor gewaarborgd is. Ook als er onverhoopt iets mocht gebeuren, zoals een aanval van ransomware.

Een goede werkplek is de basis

Met goede werkplekken zorgen we voor werkplezier en weet je zeker dat jouw medewerkers over de juiste mogelijkheden beschikken. Dat zij thuis én op kantoor op een goede en gezonde manier kunnen werken en van alle gemakken zijn voorzien. Dat draagt bij aan de continuïteit van je bedrijf én aan de gezondheid van je medewerkers.

Daarom helpen wij je graag om voor jouw medewerkers een passende werkplek te realiseren. Een duurzame en ergonomische werkplek die past bij de werkzaamheden, die van alle benodigde gemakken is voorzien en die ook is uitgerust met de gewenste ICT-voorzieningen en beveiliging. Daarmee is een uitstekende basis voor het werk gelegd. 

 

Een passende werkplek op kantoor of thuis

Dat alles doen we niet als leverancier. Nee, we zijn veel meer dan dat en bieden je complete ondersteuning, ontzorging en advies bij jouw vraagstuk. Om ervoor te zorgen dat de ergonomische werkplek (thuis of op kantoor) perfect bij jouw bedrijf past, gaan we uitgebreid met jou in gesprek. Wat is een werkplek voor jou? Hoe wil je deze gaan gebruiken? We stellen kritische vragen om mee te denken over de beste mogelijke oplossing. Een duurzame ook, zodat de oplossing zowel nu als later past. Ook kunnen we voor medewerkers een passende thuiswerkplek inrichten. 

We bieden altijd een goed plan dat aansluit op jouw wensen. Om te testen of dat echt zo is, realiseren we eventueel een demo-werkplek. Zo kun je zelf ervaren hoe de werkplek (thuis of op kantoor) bevalt.

Voor aanschaf, verhuizing en werkplekbeheer

Wil je nieuwe kantoormeubelen, kabels of apparatuur aanschaffen? Wil je je bestaande apparatuur verhuizen naar een andere locatie of een ander gedeelte van het pand? Of wil je alle apparatuur – ook de apparatuur die bij medewerkers thuis staat – geregistreerd hebben en beheren? Wij kunnen je op al die vlakken ontzorgen. Zo kun je ook het werkplekbeheer met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij registreren dan welke apparatuur waar staat.

 

Van ergonomisch bureau tot geschikte PC

We kunnen je veel mogelijke producten leveren. Natuurlijk doen we dat altijd op basis van gedegen advies door ons te verdiepen in jouw bedrijf en in wat jij nodig hebt. Zo kunnen we voor jouw ergonomische werkplek het volgende verzorgen:

 • Monitoren (inclusief beugels);
 • Technisch beheer van de apparatuur;
 • Computermuizen;
 • Kabelmanagement;
 • Kabelgoot;
 • Ergonomisch bureau en stoel;
 • PC’s en laptops;

Doordat we werken met een groot netwerk van leveranciers om ons heen, elk met een eigen vakgebied, is er heel veel mogelijk. Dat terwijl je aan ons één aanspreekpunt hebt dat alles voor je coördineert en regelt. Daardoor weet je zeker dat we alle afspraken nakomen en dat je nooit hoeft te wachten.

Waarom FRIQS?

Het ervaren team van FRIQS staat voor:

Een goede werkplek die perfect past bij jouw organisatie
Levering en onderhoud van alle hardware en cloudoplossingen
Kritisch meedenken over de beste oplossing voor jou
Totale ontzorging bij jouw werkplek- en ICT-vraagstukken

  Oog voor duurzaamheid en kwaliteit
  Ruim 20 jaar kennis en ervaring
  Groot netwerk, één aanspreekpunt
  Afspraak = afspraak

  Wat zoek je in jouw werkplek?

  Wil je een passende werkplek voor jouw bedrijf realiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je voor jouw medewerkers een thuiswerkplek inrichten? Of je kantoor verhuizen? We maken graag kennis met je. Mail of bel voor een eerste kennismaking.