Over FRIQS: een werkende totaaloplossing voor jouw (thuis)kantoor

Voor duurzame (ICT-)oplossingen op kantoor én thuis

Een goede werkplek inclusief de juiste ICT-voorzieningen en audiovisuele oplossingen – waar moet die aan voldoen? Nu en in de toekomst? Wij bieden totaaloplossingen door jou volledig te ontzorgen, te ondersteunen en te adviseren over alles wat je voor jouw kantoor nodig hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van netwerkapparatuur, ergonomische werkplekken, (digitale) vergaderoplossingen, beveiliging en Microsoft 365. De perfecte totaaloplossing realiseren voor jouw (thuis)kantoor is onze missie. Zodat jouw medewerkers – op kantoor, thuis of waar dan ook – van alle (ICT-)gemakken zijn voorzien.

FRIQS werkt aan jouw ICT-voorzieningen, audiovisuele oplossingen en meer

Dat jouw medewerkers zorgeloos kunnen werken en vergaderen. En dat jij zorgeloos kunt ondernemen. Dat vinden wij het allerbelangrijkst. Altijd met de juiste (ICT-)oplossingen. Zo dragen we bij aan meer productiviteit, meer continuïteit én meer werkplezier.

Dankzij FRIQS weet jij dat alles binnen jouw organisatie op ICT-gebied goed geregeld is. Nu en in de toekomst. Zo houd je meer tijd over om te ondernemen. FRIQS. Werkt. Ook voor jou.

Om te ontdekken wat een passende oplossing is, stellen wij de kritische vraag achter de vraag. Zo doorgronden we wat jouw bedrijf nodig heeft. Nu en later. Van daaruit werken we toe naar een oplossing. Een duurzame natuurlijk. Eentje die kwalitatief schaalbaar, ergonomisch en gemakkelijk in gebruik is. En waar je lange tijd gebruik van kunt maken. Door deze werkwijze kunnen we altijd maatwerk bieden. Maar dan voor de prijs van confectie.

 

Wat doen wij?

FRIQS helpt jou aan passende IT-oplossingen die van alle gemakken zijn voorzien. Dat doen we door jou vanaf de aanschaf tot de implementatie en ook het beheer en onderhoud volledig te ontzorgen. Ons dienstenaanbod varieert van beveiligingsoplossingen tot netwerkapparatuur. En van IP-telefonie tot cloudoplossingen. Voor thuis én voor kantoor.

Zo kunnen we een totaaloplossing bieden waarbij jij alle IT-voorzieningen hebt die passen bij jouw bedrijf. En je daarbij zoveel mogelijk uit handen nemen.

 

Over FRIQS: 20 jaar terug in de tijd

Oprichters van FRIQS zijn wij – Ben Luiting en Jan van Ommen. Binnen FRIQS werken we samen met een ervaren team en een groot netwerk van specialisten aan kwalitatieve en duurzame oplossingen voor ergonomische werkplekken en de infrastructuur daarvoor. Werken doen we binnen FRIQS met een enorme passie voor ons vak en met meer dan 20 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening en ICT.

Dagelijks maken wij bedrijven blij door mee te denken en te adviseren over een totaaloplossing voor kantoorvoorzieningen die past én die werkt. Onze klanten zijn grote en kleine MKB-bedrijven in heel diverse sectoren. Deze bedrijven hebben vaak zelf niet de capaciteit om alles rondom hun ICT-totaalpakket en andere kantoorvoorzieningen te regelen en ze willen dat het gewoon goed gebeurt. Wij pakken dit voor klanten op, zodat zij hun handen vrij hebben om te doen waar zij goed in zijn: ondernemen.

Waarom FRIQS?

Door nieuwe innovaties kunnen we ook vanaf afstand dichtbij elkaar werken. Met een enkele klik zijn we al verbonden voor een digitale vergadering. Dit vraagt om de juiste ICT-middelen om dit alles te faciliteren. Middelen die bijdragen aan een prettige werkomgeving. Die prettige werkomgeving realiseren wij voor jouw bedrijf. Op kantoor én bij je medewerkers thuis.

Specialistische kennis en één aanspreekpunt

Werken doen we met 20 jaar ervaring en met een grote passie voor het werk. En met om ons heen een breed netwerk van leveranciers. Ieder met zijn eigen vakgebied. Dat terwijl jij toch één contactpersoon hebt die alles voor je coördineert en regelt. Zo hoef je nooit te wachten en weet je zeker dat we onze afspraken nakomen. Dat waarderen onze klanten.

 

Volledig ontzorgen

We zijn geen leverancier van apparatuur. Nee, we zijn meer dan dat. We willen jou volledig ontzorgen, ondersteunen en adviseren bij ieder (ICT-)vraagstuk. Jij bent pas goed geholpen als je een functioneel, werkend device voor je hebt staan en een werkplek hebt inclusief alle benodigde ICT-toepassingen om ermee te kunnen werken.

 

Meerwaarde

We vinden het belangrijk om je persoonlijk advies te geven. Dat onderscheidt ons van anderen. We denken kritisch mee, ook over zaken waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. We willen dat onze oplossing precies bij je past. Zo kunnen we de perfecte totaaloplossing voor jou realiseren. Een oplossing op maat, maar tegen de prijs van confectie.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

We kijken niet alleen hoeveel iets kost. Nee, we kijken vooral naar de lange termijn. Alles wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk. De oplossing moet werken, van kwaliteit zijn en voldoen – ook op de lange termijn. Hoe lang gaat een apparaat mee? Hoe vaak zijn er reparaties nodig? Hoe lang zijn de middelen leverbaar? Al die vragen nemen we mee in ons advies aan jou.

 

Persoonlijk contact

Korte lijntjes en persoonlijk contact – daar kun je bij ons van op aan. Altijd met een duidelijk plan vooraf en heldere verwachtingen. Ook gaan we uitgebreid met je in gesprek. Want juist door goed te begrijpen waar jij naartoe wilt en wat je wensen zijn, kunnen we meerwaarde leveren.

FRIQS staat voor:

Facility
Real estate
ICT
Quality
Solutions

FRIQS. Werkt. Ook voor jou?

Heb jij een vraag op het gebied van ICT of op facilitair vlak? Of ben je benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen? Neem contact op voor een eerste kennismaking. We horen graag van je.