Beveiliging: voor veilig thuiswerken én veilig werken op kantoor

Veiligheid gegarandeerd, op kantoor én thuis, met een oplossing op maat.

Goede beveiliging is een must voor je bedrijf. Zeker beveiliging van je bestanden is belangrijk, maar ook kantoorbeveiliging is essentieel. Zo voorkom je bijvoorbeeld een datalek of problemen door ransomware op je computer. FRIQS biedt graag een kwalitatieve oplossing op maat voor de beveiliging van jouw bedrijf én bestanden. Zowel voor veilig thuiswerken als voor veilig werken op kantoor. Zo kan je bedrijf altijd doorgaan, zelfs als er iets misgaat.

Waarom beveiliging?

Voorkomen is beter dan genezen. Als er door een gebrek aan beveiliging iets misgaat, brengt dat grote risico’s met zich mee. Systemen kunnen niet meer werken, er kunnen bestanden verloren gaan of misschien krijgen onbevoegden toegang tot gevoelige informatie.

Voorkom problemen met systemen en daardoor met het werk door jouw bedrijf en ICT-infrastructuur goed te beveiligen. Dit is niet alleen belangrijk voor je bedrijf en medewerkers, maar ben je ook verplicht vanuit de AVG en voor je certificering.

 

Jouw beveiligingsplan op maat

Wij zijn er voor elke vorm van beveiliging op het gebied van ICT. Zo leveren en beheren wij virusscanners voor uw ICT-voorzieningen. Ook kunnen we een firewall installeren, back-ups realiseren en veilige oplossingen voor samenwerken op afstand verzorgen. We zorgen ervoor dat de laatste versie van bestanden en programma’s altijd snel terug te zetten is, onder andere via lokale back-ups of back-ups via de cloud. Dit doen we niet alleen voor de computers op kantoor, maar ook voor de thuiswerkplek. Juist veilig thuiswerken vraagt om de juiste bescherming.

Eventueel kunnen we ook de beveiliging van je kantoorpand regelen, bijvoorbeeld met camera’s en toegangsbeveiliging. Zo bieden we een veilige een vooral kwalitatieve totaaloplossing voor jouw bedrijf. FRIQS ontzorgt je ook in dat opzicht graag, zodat jij zorgeloos kunt werken en ondernemen.

Wij bieden bijvoorbeeld:

 • Tweetrapsverificatie;
 • (Cloud) back-up;
 • Firewalls;
 • Camerabewaking;
 • Toegangsbeveiliging

Kies voor een kwalitatieve totaaloplossing

De juiste beveiliging vraagt om meer dan enkel een programma of plug-in installeren. Daarom is FRIQS er voor de totale kijk op beveiliging. We verdiepen ons uitgebreid in jouw werksituatie en -processen, kennen de wetgeving rondom beveiliging en zetten de mogelijke risico’s op papier.

Wij kennen alle oplossingen, stellen jou de juiste vragen en weten zo uit de vele mogelijkheden een passende optie voor jou te selecteren. Ook kunnen we deze voor je installeren en vertellen we je natuurlijk precies hoe jij ermee te werk kunt gaan.

 

Veilig thuiswerken

Ook als medewerkers niet op kantoor zijn, wil je de garantie hebben dat zij veilig kunnen werken. Daarom bieden wij ook mogelijkheden voor veilig thuiswerken. Zo kunnen we voor jouw bedrijf tweetrapsverificatie instellen. Dit biedt betere bescherming van gegevens op de werkcomputers en andere devices, zeker bij gevoelige informatie. Daarnaast kunnen we voor je medewerkers een (cloud) back-up realiseren. Zelfs als er dan iets gebeurt, gaan belangrijke bestanden niet verloren.

 

Over FRIQS: voor schaalbare en duurzame totaaloplossingen

FRIQS gaat verder dan andere serviceverleners. Wij leveren niet alleen virusscanners en andere programma’s en tools. Nee, we geven je met ons ervaren team advies over kwalitatieve en duurzame oplossingen voor jouw ICT-oplossingen en werkplek. We stellen de vraag waar je zelf nog niet aan had gedacht. Altijd met een blik op nu én de toekomst. Zodat jouw oplossing niet alleen nu past, maar ook duurzaam en schaalbaar is.

Dat doen we vanuit ruim 20 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening en ICT. We ontzorgen MKB-bedrijven bij alles rondom hun ICT-totaalpakket en andere kantoorvoorzieningen. Daarbij geloven wij dat jij pas echt goed geholpen bent als je een functioneel, werkend device hebt staan inclusief alle benodigde ICT-toepassingen.

Waarom FRIQS?

Beveiligingsoplossing op maat voor jouw bedrijf
Levering en onderhoud van alle hardware en cloudoplossingen
Totale ontzorging bij jouw werkplek- en ICT-vraagstukken
Voor werkplekken op kantoor én thuis

  Advies over een duurzame en schaalbare oplossing
  Ruim 20 jaar kennis en ervaring
  Groot netwerk, één aanspreekpunt
  Afspraak = afspraak

   Beveiliging op kantoor en veilig thuiswerken? FRIQS werkt, ook voor jou.

   FRIQS werkt. Op kantoor en thuis. Ook voor jou. Ben je benieuwd hoe we jouw kantoor en medewerkers kunnen helpen aan een beveiligingsoplossing op maat? Stuur ons een bericht. Dan maken we graag kennis met je.